Arla.

Mina mjölkerfarenheter;

Arlamjölk som jag är uppväxt på var lätthanterlig. En flik som man vek ett par gånger och sen drog av, (när man öppnade den). Gefleortens däremot får jag inte ens gå i närheten av, än mindre försöka öppna. Tydligen krävs det en hel uppväxt för att få tekniken. Man ska trycka bakåt och sen dra öppningen framåt. En hel vetenskap som jag fortfarande inte rår på efter tre år i Gävle. Varför inte ha som Arla, eller som på gräddpaketet, en skruvkork? Världen skulle bli en mycket bättre plats att vistas på. Jag visar en bild på den dumma förpackningen. Kan inte någon butik över huvud taget ta in vanlig mjölk?


Helt omöjlig att öppna utan att ha sönder.

So Long.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0