Fredag-lördag-söndag.
I fredags fyllde Daniels mamma år så vi åkte dit (med nybakt bröd) och firade henne. Spelade kubb med Marcus och Sandra, drack banandrinkar med Theresa och njöt av vädret. Jag brukar inte ha uppsatt hår men hade en bad hair day så hade flätat håret på vägen dit. Tanken var att ta ut den när jag kom fram men glömde bort det. Resultatet av det ser ni här.


Blev väldigt förvånad själv att det faktiskt funkade. Halsbandet fick jag av morfar för 3½ år sedan.
Lördagen gick vi på inflyttningsfest på Brynäs. Suzana, som jag jobbade med på Yves hade en tillställning. Blev kär i köket direkt, det är så det ska se ut, inte långsmalt så man inte kan göra något eller ha en matplats. Tiden försvann och vid fyra knatade vi hem. Kommer inte ihåg sist jag hade så trevligt på en "hemmafest", brukar alltid vara drickahets och ut på krogen. Nu var det chill, prat och dricka.
Igår så åkte vi till Haga för att äta. Det kan vara så att laxknytet var det godaste jag ätit (sen min egna hela lax i mars). Fast vi bara skulle äta lite kom jag och Daniel fram till att det var 12 olika maträtter/tillbehör på bordet. Mango och avocadoröran var hur god som helst. Vad jag ville komma fram till är att det inte går att gå från bordet lagom mätt för att prova all mat hör till folkvett. Vi gick framåtlutade från bordet och fick höra att det var efterrätt... Bästa med Lena är att hon lagar nyttig GI-mat/efterrätt så vi behöver inte ha dåligt samvete när vi kommer hem, tillochmed efterrätterna är nyttiga, det ni.
Måndag och tisdag nu är två spännande dagar hos oss. Trägen vinner. Så länge jag inte skrivit klart artikeln, och inte fått alla svar jag vill ha kommer jag inte publicera något, fast, bättre sent än aldrig.
Ps. Hämtade mina betyg från Handelsutbildningen och det var kul att se VG i Marknadsföring A och B med tanke på att jag arbetar med det, för Microsoft.


Blev väldigt förvånad själv att det faktiskt funkade. Halsbandet fick jag av morfar för 3½ år sedan.
Lördagen gick vi på inflyttningsfest på Brynäs. Suzana, som jag jobbade med på Yves hade en tillställning. Blev kär i köket direkt, det är så det ska se ut, inte långsmalt så man inte kan göra något eller ha en matplats. Tiden försvann och vid fyra knatade vi hem. Kommer inte ihåg sist jag hade så trevligt på en "hemmafest", brukar alltid vara drickahets och ut på krogen. Nu var det chill, prat och dricka.
Igår så åkte vi till Haga för att äta. Det kan vara så att laxknytet var det godaste jag ätit (sen min egna hela lax i mars). Fast vi bara skulle äta lite kom jag och Daniel fram till att det var 12 olika maträtter/tillbehör på bordet. Mango och avocadoröran var hur god som helst. Vad jag ville komma fram till är att det inte går att gå från bordet lagom mätt för att prova all mat hör till folkvett. Vi gick framåtlutade från bordet och fick höra att det var efterrätt... Bästa med Lena är att hon lagar nyttig GI-mat/efterrätt så vi behöver inte ha dåligt samvete när vi kommer hem, tillochmed efterrätterna är nyttiga, det ni.
Måndag och tisdag nu är två spännande dagar hos oss. Trägen vinner. Så länge jag inte skrivit klart artikeln, och inte fått alla svar jag vill ha kommer jag inte publicera något, fast, bättre sent än aldrig.
Ps. Hämtade mina betyg från Handelsutbildningen och det var kul att se VG i Marknadsföring A och B med tanke på att jag arbetar med det, för Microsoft.
Kommentarer
Trackback